In Memoriam - Carl De Vos

Carl De Vos

Carl had meer dan 30 jaar ervaring en was een ervaren consultant en docent op vlak van (brand)veiligheid. Hij kende de ontwikkelingen op zijn vakgebied en helpt opdrachtgevers hierop te anticiperen. Echt gepassioneerd door zijn vak.

Hij was communicatief sterk en zijn kracht is om met zijn team, de organisatie op (complexe) (brand)veiligheidsvraagstukken verder te helpen. Daarnaast was hij erg creatief en zette hij reeds diverse veiligheidsconcepten in de markt zoals; CDV Safety, Mobiele Blusopleidingen en Safety Learning. 

De ruime ervaring die hij had opgedaan in zowel de publieke als de private sector was een enorme meerwaarde als docent en sparringpartner. Hij kende zowel de theorie als de praktijk en wist dit op een enthousiaste en begrijpelijke wijze over te brengen.

Carl was een enthousiaste persoonlijkheid en combineerde zijn luisterend oor en analytisch vermogen met creativiteit en een gezonde dosis positieve eigenwijsheid. 

Door deze combinatie kon hij opdrachtgevers op een aangename verkwikkende manier helpen met het vinden van ‘out of the box’ oplossingen.

Those we love don’t go away. They walk beside us every day.
— IN MEMORIAM, CARL DE VOS, OPRICHTER CDV SAFETY