Wij staan in voor het trainen van uw personeel, op uw locatie, zodat er een geen tijdsverlies is voor het maken van dure verplaatsingen door uw personeel. Uw personeel oefent in de eigen werkomgeving en met de materialen die zij dagelijks gebruiken.

Trainingscentrum

Desgewenst kunnen de opleidingen doorgaan in ons trainingscentrum te Erembodegem (Aalst). Werken uw medewerkers in een ploegenstelsel? Geen probleem wij zijn flexibel genoeg en volgen hun werkritme desnoods.

Wij zijn makkelijk bereikbaar.

Brand & Evacuatie

Wij zijn gespecialiseerd in "Brand & Evacuatie" opleidingen voor de zorgsector.

De opleidingen "Brand & Evacuatie Kinderdagverblijven" wordt gegeven volgens de norm van Kind & Gezin.

Mobiele Blusopleidingen

De praktische brandopleidingen hebben plaats in onze milieuvriendelijke mobiele blusunit, raadpleeg voor meer info www.mobieleblusopleidingen.be

Onze opleidingen worden Nederlandstalig, Franstalig of Engelstalig gegeven. Andere talen kunnen op aanvraag, wij maken dan gebruik van tolken.

CDV SAFETY BVBA is erkend als opleidingscentrum door fvb-ffc Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Bedrijven en arbeiders van de sector krijgen financiële voordelen wanneer ze opleidingen volgen. Contacteer uw regionaal fvb-kantoor voor meer info.

Via onze partner In2Learning kunnen wij u ook "soft skills" opleidingen aanbieden:

Een greep uit het aanbod:

  • Bureautica

  • Klantgerichte communicatie

  • Leidinggeven

  • Verkoopstechnieken

  • Talen

  • enz. ...

U kan HIER meer informatie vinden en inschrijven bij een open opleiding die zij aanbieden.